logo
Üdvözöljük Vendég! A funkciók eléréséhez szükséges a Bejelentkezés vagy Regisztráció.

Figyelmeztetés

Icon
Error

Fórum szabályok

A tulajdonosok és üzemeltetők részéről lehetetlen minden hozzászólást ellenőrizni a fórumon. A hozzászólások tükrözik a szerző véleményét és nézeteit, de nem feltétlenül egyezik meg a fórum tulajdonosainak és üzemeltetőinek véleményével és nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmáért. Ha megkérdőjelezhetőnek érez egy hozzászólást, kérjük jelezze egy rendszergazda felé.

Beleegyezik, hogy nem küld sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan anyagot, mely törvénysértő. Sem olyan anyagot, mely ellentétes az általános közízléssel. A fentiek megsértése azonnali és végleges törlést von maga után.

Elfogadja, hogy a fórum tulajdonosainak és üzemeltetőinek joga van eltávolítani, szerkeszteni, átmozgatni vagy lezárni bármelyik témát bármikor, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges. Felhasználóként elfogadja, hogy az Ön által megadott, rögzített információk tárolásra kerülnek a fórum adatbázisában. Ezek az adatok nem kerülnek ki egy harmadik félnek, de sem a tulajdonosok sem az üzemeltetők nem tudnak felelősséget vállalni, hogy "hacker-támadás" által nem kerül ki egy harmadik félnek.

Ez a fórum "cookie"-kat (sütiket) használ, hogy adatokat tároljon a felhasználó számítógépén, de egyik sem tartalmaz adatokat, melyet a regisztrációnál kerül megadásra, ezek pusztán technikai szempontból szükségesek. A megadott email címet csak a regisztráció elfogadásához és esetleges új jelszó küldéshez használja a rendszer.

Elfogadja, hogy nem használ semmilyen eszközt automatikus regisztrációhoz/hozzászóláshoz ezen a fórumon.


Az "Elfogadom" gombra kattintva önt kötni fogják a fenti szabályok a fórum használata közben.