logo
Üdvözöljük Vendég! A funkciók eléréséhez szükséges a Bejelentkezés vagy Regisztráció.

Figyelmeztetés

Icon
Error

Nagy Attila Offline
#1 Hozzászólás : 2020. október 30. 11:55:16(UTC)
Nagy Attila

Rang: Veterán (Szint 19)

Csatlakozott: 2017.02.28.(UTC)
Hozzászólások: 233
Helység: Budapest

Adott köszönetek: 8
Kapott köszönetek: 71 esetben, 64 hozzászólásban
Tisztelt Felhasználóink!

Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.155.0 verzióváltója.

Változások

Gyógyszer- és segédeszköztörzs változások.
Beküldőtörzs változások.

NNK virológia kérőlap
Az Adatlapok közé bekerült az nnk_virologia_kerolap_ix nevű űrlap. Kitölthetjük a ’Napi tevékenység – Adatlapok’ menüpontban, vagy a ’Karbantartás – tervező formátumok – Űrlap formátum másolása’ menüpontban másolatot készíthetünk róla, és saját igényeink szerint karbantarthatjuk.

Negyedéves Oltóanyag megrendelő
Elkészült egy általános oltóanyag megrendelő sablon, amelynek segítségével előállíthatjuk a kiválasztott negyedévre beküldendő oltóanyag megrendelő file-t, az adott negyedévnek megfelelő születési dátum intervallumokra.

Fertőző betegség bejelentő
Új menüpontban elérhető a ’Fertőző betegség bejelentő. A menüpontot a ’Rendszer – menüpontok karbantartása ’ menüpontban kapcsolhatjuk be (a Regisztráció menü alatt található).
A fertőző betegség bejelentéséhez szükségünk van az ÁNTSZ-től kapott tanúsítványra és jelszóra. Ezeket rögzítheti a ’Rendszer – Orvos adatok karbantartása’ menüpontban az ’Adatok’ lapfülön.
Új bejelentő választásakor a program a rendszerben már megtalálható adatokat beemeli (felhasználó, paciens). A szükséges adatok megadása után (a kötelezően kitöltendő adatok ’*’-al vannak megjelölve) beküldhetjük a ’Bejelentés’ vagy ’Kijelentés’ gombok megnyomásával az adatokat . Ha a beküldés sikertelen volt, kiíródik a visszakapott hibaüzenet.

Receptírás
Ha nincs bejelölve a ’Rendelet alapján szakorvosi javaslat lejárat figyelmen kívül hagyása’ opció a beállításoknál, abban az esetben is felkerülnek a TÉR-be a megjelölt gyógyászati segédeszközök.
A témát böngésző felhasználók
Vendég
Ugrás fórumra  
Ön nem hozhat létre új témákat ebben a fórumban.
Ön nem válaszolhat e fórum témáira.
Ön nem törölheti saját hozzászólásait.
Ön nem szerkesztheti saját hozzászólásait.
Ön nem indíthat szavazást ebben a fórumban.
Ön nem szavazhat ebben a fórumban.