logo
Üdvözöljük Vendég! A funkciók eléréséhez szükséges a Bejelentkezés vagy Regisztráció.

Figyelmeztetés

Icon
Error

vargas Offline
#1 Hozzászólás : 2019. május 6. 15:30:01(UTC)
vargas

Rang: Veterán (Szint 20 - Max)

Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC)
Hozzászólások: 2 111
Helység: Csobánka

Adott köszönetek: 85
Kapott köszönetek: 600 esetben, 446 hozzászólásban
Kedves partnereink!

A 3GEN (három- generációs) pályázatokkal kapcsolatban május 2-án tartott egy tájékoztatót az AEEK a háziorvosi szoftver fejlesztőinek, amin természetesen mi is részt vettünk.
Az ott elhangzott tájékoztató szerint az általuk fejlesztett központi rendszerbe kell majd az érintett praxisoknak adatot szolgáltatni, ami történhet az erre kialakított webes felületen, vagy a háziorvosi programból online küldhető adatokkal. Az online adatküldés lehetőségét meg fogjuk vizsgálni, s amennyiben lehetőségünk lesz rá úgy beépítjük az Ixnet rendszerünkbe. Az ehhez szükséges kommunikációs protokoll leírását a tájékoztatón elhangzott ígéretek szerint meg fogjuk kapni az AEEK-től.

Mai információink alapján az adatok köre az Ixnetben jelenleg is elérhető háziorvosi törzskarton adataira épül majd, illetve ehhez kapcsolódóan pluszként kitölthetők lesznek a pályázat szakmai segítői által kialakításra kerülő szakmai prevenciós kérdőívek. Ezeket a kérdőíveket modulként tervezzük beépíteni az Ixnetbe, így csak azon felhasználók töltik, akik részt vesznek ebben a programban (s ezen adatokat jelentik is a központi nyilvántartás részére).

A háziorvosi törzskarton kitöltésével kapcsolatban készült leírásainkat a januári hírlevelünkben osztottuk meg partnereinkkel.

Az adat fogadás/küldés funkció várható indulása az AEEK tájékoztatása szerint 2019 júliusa, reméljük az illesztéshez szükséges információk már hamarabb a rendelkezésünkre fognak állni, hogy időben tudjuk felhasználóink részére biztosítani ezt a lehetőséget is.
Varga Sándor
A témát böngésző felhasználók
Vendég
Ugrás fórumra  
Ön nem hozhat létre új témákat ebben a fórumban.
Ön nem válaszolhat e fórum témáira.
Ön nem törölheti saját hozzászólásait.
Ön nem szerkesztheti saját hozzászólásait.
Ön nem indíthat szavazást ebben a fórumban.
Ön nem szavazhat ebben a fórumban.