logo
Üdvözöljük Vendég! A funkciók eléréséhez szükséges a Bejelentkezés vagy Regisztráció.

Figyelmeztetés

Icon
Error

vargas Offline
#1 Hozzászólás : 2012. április 27. 9:39:17(UTC)
vargas

Rang: Veterán (Szint 20 - Max)

Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC)
Hozzászólások: 2 025
Helység: Csobánka

Adott köszönetek: 75
Kapott köszönetek: 559 esetben, 410 hozzászólásban
A visual Ixdoki 1.50.0 verziójába bekerült a betegéletút követés-lekérdezés. A funkció használatához szükséges a háziorvosi szoftver, ebben az esetben a visual Ixdoki program OEP-es regisztrációja. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az infomix az OEP-től kap egy kódot, amit a felhasználóink által kezdeményezett lekérdezéseknél a háziorvosi program elküld az OEP szervernek.
Habár a fejlesztés elkészült, és az a verzióval kiküldésre került minden felhasználónkhoz, sajnos a használathoz szükséges regisztrációt az OEP éles rendszerébe a verzió lezárásáig (2012.04.27-ig) nem lehetett megtenni. Ennek hiányában ez a funkció egyenlőre nem használható.
A ma reggeli utolsó megkeresésünkre az alábbi válasz érkezett az OEP-től:

"Sent: Friday, April 27, 2012 9:28 AM
To: Infomix
Subject: RE: Betegéletút regisztráció

Tisztelt Varga Sándor!


Jelenleg még nem engedélyezett a betegéletút regisztráció az éles rendszerben. Értesíteni fogjuk a fejlesztőket, hogy mikortól lesz lehetőség a regisztrációra."

Amint a visual Ixdoki rendszer OEP-es regisztrálása sikeresen megtörténik egy frissítéssel elérhetővé tesszük minden visual Ixdokit használónak a betegéletút lekérdezhetőségét.

Szerkesztve felhasználó által 2012. április 27. 9:46:29(UTC)  | Oka: Nincs megadva

Varga Sándor
vargas Offline
#2 Hozzászólás : 2012. május 15. 8:26:35(UTC)
vargas

Rang: Veterán (Szint 20 - Max)

Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC)
Hozzászólások: 2 025
Helység: Csobánka

Adott köszönetek: 75
Kapott köszönetek: 559 esetben, 410 hozzászólásban
A mai napon (2012.05.15) felkerült 1.50.1 frissítéstől elérhető az éles betegéletút lekérdezés, amiről részletesen az ebben a témában indított fórumban (ide kattintva átléphet oda) olvashat, és természetesen kérdezhet, és javasolhat is.
Varga Sándor
vargas Offline
#3 Hozzászólás : 2012. július 6. 15:47:58(UTC)
vargas

Rang: Veterán (Szint 20 - Max)

Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC)
Hozzászólások: 2 025
Helység: Csobánka

Adott köszönetek: 75
Kapott köszönetek: 559 esetben, 410 hozzászólásban
Betegéletút bárhonnan!

Az IxPhone rendszerünk legújabb fejlesztésének köszönhetően okostelefonról, táblagépről bármikor megnézheti praxisbeli paciensei betegéletútját. Beteghez hívás, látogatás alkalmával is már közvetlen az OEP-től kérheti le , hogy páciensei milyen egészségügyi Intézményben jártak, milyen recepteket váltottak ki.
Korábban már lekérdezett ilyen adatot a rendelőben? Akkor ezeket az adatokat az okos telefonján vagy táblagépén már a kórelőzményben látja is! Természetesen új lekérdezést is kezdeményezhet. Miután megtekintette az eredményeket, azok a rendelői gépén tárolódnak, így a rendelőben már nem szükséges az újabb lekérdezés, hiszen ezek az adatok bármikor ott is megtekinthetőek!!

Aki már rendelkezik Ixphone modullal, és szeretné ezt a funkciót ingyenesen bekapcsolni, kérjük jelezze felénk emailben vagy telefonon.

Azoknak, akik még nem használják ezt az eszköztámogatással is megvásárolható modult pár mondatban, miről is van szó.

Egy „internet képes” okos-telefonról, vagy táblagépről érheti el bármikor, bárhonnan saját praxisa adatait. Ellenőrizheti a TAJ érvényességét. Kérdezhet le kórelőzményt (akár elektronikusan letöltött leleteket is), és rögzíthet ellátást. Láthatja az előjegyzési naptárát, s oda on-line előjegyezhet. Elérheti a legfrissebb gyógyszeradatokat, vényírási szabályokat.
Ez a modul egyébként további hárommal kiegészítve (kommunikáció, riport és web előjegyzés modulok) egy akciós csomagban is elérhető, akár eszköztámogatás keretében is. Ebben az esetben a pacienseknek is lehetőségük van a háziorvoshoz időpontot foglalni interneten keresztül, és ezt akár – maguk a betegek – okostelefonjaikról is kezdeményezhetik. És a programmal kinyomtatásra kerülő dokumentumokat rengeteg, a windowsban általánosan ismert formátumba lehet exportálni. Lehetőség van a leleteket a pacienseknek emailben továbbítani, vagy lejáró jogosítványról, esedékes oltásról értesítő emailt küldeni.

Szerkesztve felhasználó által 2012. július 6. 15:50:13(UTC)  | Oka: Nincs megadva

Varga Sándor
A témát böngésző felhasználók
Vendég
Ugrás fórumra  
Ön nem hozhat létre új témákat ebben a fórumban.
Ön nem válaszolhat e fórum témáira.
Ön nem törölheti saját hozzászólásait.
Ön nem szerkesztheti saját hozzászólásait.
Ön nem indíthat szavazást ebben a fórumban.
Ön nem szavazhat ebben a fórumban.