infomIx
»
Rendszerek
»
visual Ixdoki
»
visual Ixdoki 1.157.1 frissítés
  Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2008.10.13.(UTC) Hozzászólások: 268 Helység: Budapest
Kapott köszönetek: 40 esetben, 35 hozzászólásban
|
Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány
|
|
|
|
  Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2008.10.20.(UTC) Hozzászólások: 1 251 Helység: Nyírbátor
Adott köszönetek: 63 Kapott köszönetek: 91 esetben, 63 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány 2021.01.01-03 hibaüzenet jelentés leadásakor. Egyedi eset nálam avagy általános,program avagy fogadó oldalon ? dr.mile.gyula@gmail.com a következő kép(ek)et csatolta:  Jelentés.png (102kb) letöltve 1 alkalommal.Ön nem tudja megnézni/letölteni a csatolmányokat. Próbáljon bejelentkezni vagy regisztrálni.
|
|
|
|
  Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2008.10.20.(UTC) Hozzászólások: 1 251 Helység: Nyírbátor
Adott köszönetek: 63 Kapott köszönetek: 91 esetben, 63 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: dr.mile.gyula@gmail.com  Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány 2021.01.01-03 hibaüzenet jelentés leadásakor. Egyedi eset nálam avagy általános,program avagy fogadó oldalon ? MA MÁR MŰKÖDIK !!!! Csak működött !!! Közben megérkezett az info a NEK működési zavaráról is. MÁS : A TP menüben előbb beállítani a régi formátum használatát. Ha ez elmarad és enélkül próbálkoznak TP -e s papírt kinyomtatni már csak az "új" formátum lesz lehetséges az adott betegnél ( a mi tapasztalatunk szerint ). Tehát "év eleji teendő" címen jelenleg elsődlegesen TP-es menü fogaskerekén bepipálni a régi formátum használatát ! Szerkesztve felhasználó által 2021. január 4. 9:31:23(UTC)
| Oka: Nincs megadva
|
|
|
|
  Rang: Haladó (Szint 7) Csatlakozott: 2017.09.21.(UTC) Hozzászólások: 44 Helység: Bicske
Adott köszönetek: 16 Kapott köszönetek: 2 esetben, 2 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk. Köszönöm, Sziliné Ildikó
|
|
|
|
  Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC) Hozzászólások: 2 118 Helység: Csobánka
Adott köszönetek: 86 Kapott köszönetek: 605 esetben, 451 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: MediAT  Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk. Köszönöm, Sziliné Ildikó Kedves Ildikó, A táppénz beállításainál lehet a régi utalványok használatát bekapcsolni. |
Varga Sándor |
|
|
|
  Rang: Haladó (Szint 7) Csatlakozott: 2017.09.21.(UTC) Hozzászólások: 44 Helység: Bicske
|
Eredetileg általa: vargas  Eredetileg általa: MediAT  Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk. Köszönöm, Sziliné Ildikó Kedves Ildikó, A táppénz beállításainál lehet a régi utalványok használatát bekapcsolni. És a táppénz beállításait hol találom? Ki kell hozzá nyitni a táppénzes ablakot? Amikor próbáltam nyomtatás előtt beállítani a nyomtatvány típusát, hiába állítottam a régit, csak azért sem azt nyomtat. Köszönöm szépen
|
|
|
|
  Rang: Kezdő (Szint 6) Csatlakozott: 2018.10.16.(UTC) Hozzászólások: 30
Adott köszönetek: 90 Kapott köszönetek: 9 esetben, 8 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: MediAT  Eredetileg általa: vargas  Eredetileg általa: MediAT  Eredetileg általa: Sári László  Tisztelt Felhasználóink! Portálunkról letölthető a visual Ixdoki 1.157.1 frissítése. Változások:- Új PUPHA és beküldő törzs- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése - Keresőképtelen állomány Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy hol kell átállítani a keresőképtelenség igazolás kinyomtatásához, hogy egyelőre a régi típusú táppénzes papírt szeretnénk használni (amíg el nem fogy)? Ixdokit használunk. Köszönöm, Sziliné Ildikó Kedves Ildikó, A táppénz beállításainál lehet a régi utalványok használatát bekapcsolni. És a táppénz beállításait hol találom? Ki kell hozzá nyitni a táppénzes ablakot? Amikor próbáltam nyomtatás előtt beállítani a nyomtatvány típusát, hiába állítottam a régit, csak azért sem azt nyomtat. Köszönöm szépen Kedves Ildikó! Kollégánk hamarosan fel fogja venni önökkel a kapcsolatot telefonon.
|
|
|
|
|
Tisztelt Infomix! Úgy látszik, ezt a fórumot én tartom életben, én folyton kérdezek. Kérdésem most arra vonatkozik, hogy a legutóbbi verzióváltáskor berakott "- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése", arra a problémára ad megoldást, amiről tegnap kaptunk tájékoztatást, miszerint a https://covidvizsgalatkero.mentok.hu/ oldal meg fog szűnni és a tesztkérések előtt a háziorvosnak a https://portal.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes- oldalon előbb időpontot kell foglalnia? Ha ez megtörtént, utána lehet a foglalt időpont beírásával elküldeni a tesztkérést? Vagy ez egy újdonság, melyről önök sem tudtak? A problémám az, hogy az eeszt portálon kéri az eszemélyi beolvasást, mi pedig már rég mobiltokent használunk. Segítségüket előre is köszönöm. Sziliné Ildikó Medi-AT Bt., Bicske
|
|
|
|
  Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2008.10.10.(UTC) Hozzászólások: 2 118 Helység: Csobánka
Adott köszönetek: 86 Kapott köszönetek: 605 esetben, 451 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: MediAT  Tisztelt Infomix! Úgy látszik, ezt a fórumot én tartom életben, én folyton kérdezek. Kérdésem most arra vonatkozik, hogy a legutóbbi verzióváltáskor berakott "- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése", arra a problémára ad megoldást, amiről tegnap kaptunk tájékoztatást, miszerint a https://covidvizsgalatkero.mentok.hu/ oldal meg fog szűnni és a tesztkérések előtt a háziorvosnak a https://portal.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes- oldalon előbb időpontot kell foglalnia? Ha ez megtörtént, utána lehet a foglalt időpont beírásával elküldeni a tesztkérést? Vagy ez egy újdonság, melyről önök sem tudtak? A problémám az, hogy az eeszt portálon kéri az eszemélyi beolvasást, mi pedig már rég mobiltokent használunk. Segítségüket előre is köszönöm. Sziliné Ildikó Medi-AT Bt., Bicske Kedves Ildikó, Az EESZT portálon is be lehet lépni Tokennel, vagy MOBIL Tokennel. A bejelentkezéskor ebben az esetben a jobb alsó sarokban található gombra kell kattintani.  Majd itt a belépéshez szükséges adatokat megadni. A mobil token által adott kód kerül az egyszer használatos jelszó adathoz. Az ellenőrző kódhoz a felette látható képről kell beírni az ott látható kódot. Ha ez nem olvasható ki egyértelműen, akkor kép melletti pici zöld nyilacskákra kattintva kérhető újabb. Felhasználó névhez és jelszóhoz a csatlakozáskor kapott adatokat kell használni.  A COVID OMSZ kérőlap a COVID teszt labor kérés adatait tartalmazza. A kötelező adatok ellenőrzése arra szolgál, hogy a az EESZT befogadáshoz szükséges, kötelezően előírt adatok meglétét ellenőrizzük. Arra vonatkozóan, hogy előbb időpontot kell-e foglalni, majd azt beírni a kérőlapon, nincs információnk, de nekem személy szerint így tűnne logikusnak. |
Varga Sándor |
 1 felhasználó köszönte meg vargas-nak ezt a hasznos hozzászólást.
|
|
|
|
Köszönöm szépen, sikerült! Eredetileg általa: vargas  Eredetileg általa: MediAT  Tisztelt Infomix! Úgy látszik, ezt a fórumot én tartom életben, én folyton kérdezek. Kérdésem most arra vonatkozik, hogy a legutóbbi verzióváltáskor berakott "- Laborkérés – Covid OMSZ kérőlap kötelező adatok ellenőrzése", arra a problémára ad megoldást, amiről tegnap kaptunk tájékoztatást, miszerint a https://covidvizsgalatkero.mentok.hu/ oldal meg fog szűnni és a tesztkérések előtt a háziorvosnak a https://portal.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes- oldalon előbb időpontot kell foglalnia? Ha ez megtörtént, utána lehet a foglalt időpont beírásával elküldeni a tesztkérést? Vagy ez egy újdonság, melyről önök sem tudtak? A problémám az, hogy az eeszt portálon kéri az eszemélyi beolvasást, mi pedig már rég mobiltokent használunk. Segítségüket előre is köszönöm. Sziliné Ildikó Medi-AT Bt., Bicske Kedves Ildikó, Az EESZT portálon is be lehet lépni Tokennel, vagy MOBIL Tokennel. A bejelentkezéskor ebben az esetben a jobb alsó sarokban található gombra kell kattintani.  Majd itt a belépéshez szükséges adatokat megadni. A mobil token által adott kód kerül az egyszer használatos jelszó adathoz. Az ellenőrző kódhoz a felette látható képről kell beírni az ott látható kódot. Ha ez nem olvasható ki egyértelműen, akkor kép melletti pici zöld nyilacskákra kattintva kérhető újabb. Felhasználó névhez és jelszóhoz a csatlakozáskor kapott adatokat kell használni.  A COVID OMSZ kérőlap a COVID teszt labor kérés adatait tartalmazza. A kötelező adatok ellenőrzése arra szolgál, hogy a az EESZT befogadáshoz szükséges, kötelezően előírt adatok meglétét ellenőrizzük. Arra vonatkozóan, hogy előbb időpontot kell-e foglalni, majd azt beírni a kérőlapon, nincs információnk, de nekem személy szerint így tűnne logikusnak.
|
|
|
|
infomIx
»
Rendszerek
»
visual Ixdoki
»
visual Ixdoki 1.157.1 frissítés
Ugrás fórumra
Ön nem hozhat létre új témákat ebben a fórumban.
Ön nem válaszolhat e fórum témáira.
Ön nem törölheti saját hozzászólásait.
Ön nem szerkesztheti saját hozzászólásait.
Ön nem indíthat szavazást ebben a fórumban.
Ön nem szavazhat ebben a fórumban.