Rang: Veterán (Szint 20 - Max) Csatlakozott: 2009.01.05.(UTC) Hozzászólások: 367 Helység: Békés megye
Adott köszönetek: 135 Kapott köszönetek: 24 esetben, 20 hozzászólásban
|
Eredetileg általa: dr.mile.gyula@gmail.com  Eredetileg általa: Ilona  Továbbra sem látjuk.
2020.06.11 ANTACLAST 100 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban Menny./adagolás 1 Scat.orig. (naponta 2x 1 tabletta) Térítési díj 1314.00 BNO I7020 A végtagi ütőerek atherosclerosisa Kiváltható(-tól) 2020.07.11 Ellátva(-ig) 2020.08.09 (30 napra)
Szia ! Kipróbáltam : felírtam , ott van a kiváltandók között, karbantartásban kitöröltem a felírást , eltűnt az eeszt gyógyszerek közül. Azt nem tudom megnézni, hogy ha tényleges kiváltás történt volna akkor látom-e még a kiváltottak között. Az a baj, hogy a doki felírt gyógyszerek lekérdezésben nem tudom megkülönböztetni hogy melyik volt papír és melyik e-receptként felírva, azaz semmilyen módon nem tudom leellenőrizni hogy milyen formában történt a felírás. Nem elképzelhetetlen , hogy valamiért nem e-recept készült , ezért nincs a felhőbe , nyomtató esetleg nem volt bekapcsolva így papíron sem jött ki. Én felírnám még egyszer a felhőbe és ennyi. A küldött fenti felírás 07.11 től kiválthatóságot jelez, tehát előző vények is vannak/ voltak. Ezekkel mi van ? Ezek sem voltak kiválthatóak, nem látszanak a felhőbe, eddig nem vette észre a beteg ? Szia ! Köszönöm szépen a segítségedet ! Amit írtál:" Azt nem tudom megnézni, hogy ha tényleges kiváltás történt volna akkor látom-e még a kiváltottak között." Igen látható, mert akkor az úgy van jelölve, hogy "Kiadott". Amit még nem váltott ki : "Nyitott." (A nyomtató, ha nincs bekapcsolva, akkor azt jelzi, jön a táblán az üzenet.) "A küldött fenti felírás...." az csak egy példának volt írva,hogy nem látjuk a felírás módját (e-recept vagy papír ?. A távoli segítségben megtudtuk, hogy nem ott kell lekérdezni, ahol mi kérdeztük le. Lekérdezés az EESZT panelon : REC kijelölésnél "aktív" előtt pipa, dátum, lekérdezés, ekkor megtudjuk melyik a kiváltható, azaz Nyitott. Mint megtudtuk azok a gyógyszerek kerültek nálunk kinyomtatásra, melynek nincs TTT száma, ezért innentől kezdve, az "Általánosból" választjuk ki a gyógyszert, nem az előzőekből, így nem papírra történik a nyomtatás, (legalább nem kell a beteget berendelni azért az egy darab receptért, mivel a többinek volt TTT száma, azok elmentek a felhőbe.) Van még kérdésem: Mi a helyzet a Magisztrális receptekkel? Azokat ki kell nyomtatni ? Ha a nyomtatás elől kiveszem a pipát, akkor adott, hogy nem nyomtatja papírra, a tárolás megmarad, de azt látja a patika ? Ki tudja adni a magis készítményt ? (tettem egy próbát a Rec lekérdezésnél, a válasz :Nincs megjeleníthető adat. Köszönöm szépen a választ !
|