|
|
 Rang: Veterán (Szint 20 - Max)
 Csoport: Moderátorok
, infomIx dolgozók, Rendszergazdák, IxNet
Csatlakozás ideje: 10/13/2008 Hozzászólás: 362 Pont: 1,080 Helység: Budapest
|
Ide várjuk kérdéseiket, javaslataikat a program működésével kapcsolatban. Ha egy hozzászólást témaként kezelünk, vagy van saját támaja a hozzászólásnak, átmozgatjuk azokat a megfelelő helyreHostyánszki László
|
|
|
 Rang: Kezdő (Szint 3) Csoport: infomIx dolgozók
Csatlakozás ideje: 10/14/2008 Hozzászólás: 19 Pont: 66 Helység: Pécel
|
Minden kedves Felhasználónknak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!  infomIx csapata Gyulai László
|
|
|
 Rang: Kezdő (Szint 4)
 Csoport: infomIx dolgozók
Csatlakozás ideje: 10/10/2008 Hozzászólás: 21 Pont: 66
|
Tisztelt Felhasználóink!
Valószínűleg a 3 bejövő telefonvonalunk közül az egyik hibás lehet, mert a bejövő hívást nem tudjuk fogadni. Folyamatban van a hiba okának felderítése.
Addig is türelmüket kérjük!
infomIx Kft.
|
|
|
 Rang: Haladó (Szint 10)
 Csoport: Tagok
Csatlakozás ideje: 11/20/2008 Hozzászólás: 74 Pont: 237 Helység: Kajdacs
|
IxÜzemet nem találok. kaptam egy IxÜzem verzióváltót 3.91 -es discen, nem tudom,hogyan váltsam vele a 3.89-es verziómat.
|
|
|
 Rang: Veterán (Szint 19)
Csatlakozás ideje: 10/13/2008 Hozzászólás: 196 Pont: 600 Helység: Budapest
|
misidoki írta:IxÜzemet nem találok. kaptam egy IxÜzem verzióváltót 3.91 -es discen, nem tudom,hogyan váltsam vele a 3.89-es verziómat. A mai napon postázásra kerül a 3.90-es verzióváltó. Addig szíves türelmét kérjük.
|
|
|
 Rang: Veterán (Szint 20 - Max)
, Moderátorok
Csatlakozás ideje: 10/10/2008 Hozzászólás: 255 Pont: 780 Helység: Csobánka
|
OEP honlap információ: "Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Védőnői Dokumentációs és Adatszolgáltató Program felhasználói támogatását 2010. június 30-ig biztosítjuk. Ennek keretében (a meghatározott időpontig) a már ismert módokon állunk a védőnők rendelkezésére a program üzemeltetésével kapcsolatos segítségnyújtás érdekében. Köszönjük megértésüket." Varga Sándor
|
|
|
|
Vendég
|